miercuri, 31 martie 2010

Despre El...

- Cine este el? El este dorul, chemarea, menirea și împlinirea mea.

- 3 lucruri despre el? Întruparea Soarelui, privirea lui mângâie iar sufletul lui renaște.

- Ce este zâmbetul lui? Este simbolul chemării misterioase de contopire.

- Spune-mi mai multe despre privirea lui. Privirea lui exprimă mister, trezește dorința, te învăluie și te descoperă.

- Ce apreciezi la el cel mai mult? Cel mai mult apreciez la el calitățile de erou (erou spiritual, erou al iubirii și al relației în care este angrenat, responsabilitatea și asumarea), dăruirea, abandonul și jucăușenia lui (spontaneitate, capacitate de a mă polariza în permanență, simțul umorului).

- Care sunt punctele forte ale relației voastre? Libertatea și încrederea.

- Cum te răsfață? Fiind spontan și jucăuș, creativ, în acelaşi timp plin de demnitate și verticalitate. Și... probabil cel mai important - nu face compromisuri.

- Ce presupune o relație durabilă? O relație rezistă printr-o atitudine de sacru și sfânt care vine din celălalt și se naște din contopirea celor doi; prin iubirea frenetică (să se iubească pe Sine, pe celălalt, pe Dumnezeu din celălalt); prin tendința spre autocunoaștere și autodepășire (un gen de polarizare între ceea ce suntem noi acum și ceea ce ne dorim să devenim); prin dăruire (pentru că o relație autentică întregește, unește, cuprinde Totul, nu doar strict ce ține de relația celor doi); prin credință de nezdruncinat (în fața Creatorului și în fața relației). Și nu în ultimul rând, prin transfigurare fără măsură (puțin câte puțin sunt depășite toate limitările și cei doi ajung să devină zei pe pământ).

- O recomandare pentru bărbați. Să urmărească să fie mai atenți, să aibă grijă de ei (să doarmă și să mănânce suficient), chiar dacă este foarte ocupat cu alte treburi să aibă grijă să dea semne de iubire, semne simple și firești. În fond aș vrea să le spun că, de fapt, femeile nu au nevoie de prea multe și lucruri prea sofisticate. Doar să fie ei înșiși, firești. Nu este nevoie să pretindă că este cineva. Orice bărbat poate deveni un adevărat cadou divin.

- Cum se manifestă el în intimitate? Îmi place foarte mult că este spontan și jucăuș, tandru și curajos. Ador micile lui gesturi (o privire, o atingere, o mângâiere) spontane. Își exprimă atât de atent intenţiile, mă privește ca pe o zeița, pur și simplu mă adoră. Iar eu îi răspund cu dăruire, iubire și abandon. Mă incită foarte mult să îl văd manifestându-se firesc și relaxat, așa îmi confirmă că îi place și lui cum mă manifest eu. Îmi place să mă țină în brațe. Dar mi-ar place să comunicăm mai mult, să-mi povestească ce simte, cum simte. Avem foarte multe fantezii și abia aștept să le punem în aplicare.

- Și în final, o declarație de dragoste. Te iubesc! Ești cea mai profundă rugăciune!




2 comentarii:

Alina Dospinescu spunea...

Minunate cuvinte de iubire si apreciere..le-am trimis si eu iubitului meu, stiu ca il vor bucura foarte mult...
Multumesc pentru aceasta sublima inspiratie, Abhiana

Ionel Mesaroş spunea...

Fie ca Lumina Invierii Domnului sa va calauzeasca pasii spre incredere, lumina, iubire si speranta!
Paste Fericit !

Trimiteți un comentariu